22 / 01 / 2022


A treia persoană din Alaska din domeniul sănătății are reacții alergice la vaccinul Covid-19

Pentru a treia oară în trei zile, un lucrător medical din Alaska a avut o reacție alergică după ce a…

De redactia , in Magazin , at 20/12/2020

Pentru a treia oară în trei zile, un lucrător medical din Alaska a avut o reacție alergică după ce a primit o doză din noul vaccin Pfizer Covid-19.

Un clinician din Fairbanks a experimentat joi „o reacție anafilactică probabilă ” la aproximativ 10 minute după injectare în timpul unei perioade de observație, potrivit conducerii Fundației Health Partners (FHP), un sistem de îngrijire a sănătății legat de Spitalul Memorial Fairbanks.

Clinicul a prezentat simptome de umflare a limbii, voce răgușită și dificultăți de respirație, potrivit FHP. Clinica, o femeie angajată de doi ani, a fost transportată de la clinica de vaccin la Spitalul Memorial Fairbanks, unde i s-au administrat două doze de epinefrină. A rămas la spital pentru observație și a fost eliberată șase ore mai târziu.

Potrivit FHP, angajata a raportat că nu are alergii cunoscute, deși a avut odată o reacție la o intepatura de albine.

Clinicianul a fost unul dintre cei aproape 300 de angajați care au primit vaccinul joi.

La începutul săptămânii, doi lucrători din Alaska din Juneau au avut reacții alergice după injecțiile cu Covid-19.

Primul muncitor de marți a fost dus la urgență după ce a raportat dificultăți de respirație. Potrivit dr. Lindy Jones, medic curant la spitalul regional Bartlett din Juneau, lucrătoarea avea o frecvență cardiacă crescută și a dezvoltat o erupție care îi acoperea fața și trunchiul. I s-a administrat epinefrină și a răspuns bine.

Cu toate acestea, pe parcursul serii, simptomele au reapărut, iar lucrătorului i s-au oferit steroizi și o picurare de epinefrină. Până a doua zi, muncitorul se stabilizase. Jones a spus că muncitorul nu are antecedente de alergii la vaccin.

Un al doilea lucrător, miercuri, a „suferit de umflături oculare, amețeală ușoară și gât zgârieturi la zece minute după ce i s-a injectat vaccinul”,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: