27 / 05 / 2022


A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 24/01/2022


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

VIDEO 1: Bill Gates și „depopularea planetei”:

O conferință de acum 12 ani a miliardarului malthusianist Bill Gates provoacă și azi noduri în gât și gargara de rigoare echipelor de verificatori ai poporului globalist, recte „fact-check”-erilor din noile Ministere ale Adevărului Covid, agențiile de știri false internaționale, cum ar fi Reuters sau AFP cu slugile lor locale.

Dacă pentru Reuters obiectivitatea comisarilor pandemici online s-a dus pe copcă după ce s-a demonstrat că președintele Consiliului de administrație al agenției, James Smith, este investitor de top la Pfizer, AFP o scaldă cu verificarea „independentă”. Așa să fie? Agenția franceză, care, conform ARHIVEI MITROKHIN, a fost bine penetrată de KGB în trecut și s-a aflat într-o relație contractuală cu Fundația sub care zburdă globaliștii de la Reuters, este co-finanțată de statul francez. În prezent așa cum îl știm, ultra-vaccinist, în ciuda milioanele de francezi care se opun acestei politici totalitariste, week-end de week-end, în sute de orașe de pe tot cuprinsul Franței.

Transparența agenției care pretinde că constituie un etalon planetar de deontologie lasă de dorit. Pe site-ul acesteia nu am putut găsi stipendiile primite de la guvernul macronian – ca și la noi – pentru Cântarea globală a Pandemiei în 2020 și 2021. Ultimul raport disponibil online privea anul 2019, când aflăm că a primit de la Guvern suma destul de bine conturată de 124.4 milioane de Euro.

Prof. Christian Perronne –
fost consilier al mai multor guverne franceze timp de 15 ani în
domeniul gestionării crizelor sanitare și epidemiilor, fost președinte
timp de mai mulți ani al Comitetului Tehnic al Vaccinării în Franța și
fost vicepreședinte al OMS timp de zece ani pentru zona Europa – afirma recent într-o dezbatere publică despre vaccinuri din Parlamentul luxemburghez:

„Guvernul francez, pe lângă zecile de milioane de euro pe care le dă
presei în fiecare an, în ultimii doi ani a dat trei miliarde de euro
presei.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: