14 / 06 / 2021


A murit Screech, din „Salvaţi de clopoţel”. Actorul Dustin Diamond, răpus de cancer la doar 44 de ani (VIDEO)

Actorul Dustin Diamond, care a jucat rolul lui Screech în sitcomul „Salvaţi de clopoţel” (Saved by the Bell), foarte popular în…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 03/02/2021

Actorul Dustin Diamond, care a jucat rolul lui Screech în sitcomul „Salvaţi de clopoţel” (Saved by the Bell), foarte popular în rândul adolescenților în anii 90, a murit la doar 44 de ani și la numai 3 săptămâni după ce fusese diagnosticat cu cancer pulmonar în stadiul patru.

Potrivit presei, el fusese internat într-un spital din Florida luna trecută, primind cruntul diagnostic după ce a acuzat dureri în tot corpul mai multe zile la rând.

Diamond a obţinut rolul lui Samuel „Screech” Powers în comedia Disney Channel „Good Morning, Miss Bliss”, care a precedat „Salvaţi de clopoţel”, în 1988, când avea 11 ani şi era în clasa a cincea, după ce a concurat atunci cu alţi 5.000 de copii, notează Digi24.ro.

HotNews scrie că el a apărut în toate cele 86 de episoade din „Salvați de clopoțel”, serial care a fost filmat între 1989 și 1992. Spectatorii l-au urmărit pe Diamond crescând, în timp ce el continua să îl interpreteze pe Screech în Saved by the Bell, care a durat patru sezoane (1989-93), Saved by the Bell: The College Years (un sezon de primăvară, 1993-94) şi Saved by the Bell: The New Class (şapte sezoane, 1994-2000). Când a fost difuzat ultimul episod, Diamond avea 23 de ani, potrivit Mediafax.

O reuniune a „Salvați de clopoțel” a avut loc anul trecut, prin intermediul platformei Peacock, dar Dustin Diamond nu a fost invitat să participe. „Este ceva în care am pus multă energie și timp (n.r. proiectul Salvați de clopoțel). Cum să ai „Salvați de clopoțel” fără Screech? Corect? Pare o oportunitate ratată”, comenta Diamond în luna februarie a lui 2020, conform HotNews.ro.

În anii următori, Diamond a început o nouă carieră, devenind comic de stand-up.

A scris despre culisele serialelor în cartea sa Behind the Bell.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: