23 / 06 / 2021


A murit nepotul lui Romi Neguş. Darius avea doar 23 ani!

Darius Markovics, nepotul liderului grupării Neguş, Romulus Markovics, a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la doar 23 de…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 29/03/2021

Darius Markovics, nepotul liderului grupării Neguş, Romulus Markovics, a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la doar 23 de ani!

Decesul tânărului a fost anunţat duminică de prietenii săi pe reţelele de socializare, care s-au umplut de mesaje de condoleanţe. 

I s-a făcut rău brusc

Foarte mulţi tineri plâng moartea băiatului şi nu înţeleg ce s-a întâmplat. „Sincere condoleanţe. Ne doare inima după prietenul nostru drag!”, „Dumnezeu să le dea putere părinţilor tăi”, sunt printre mesajele transmise pe contul de Facebook al lui Darius.

Sursele BIHOREANULUI spun că, noaptea trecută, în jurul orei 2, lui Darius i s-a făcut brusc rău în timp ce stătea la calculator, iar un echipaj medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă l-a preluat în stop cardio-respirator.

Până la spital, el a fost continuu resuscitat, însă, în ciuda eforturilor, medicii nu au reuşit să-i repornească inima. Tânărul a fost declarat decedat în Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

A studiat Psihologia

Absolvent al Liceului Teoretic Aurel Lazăr, la specializarea Filologie, Darius Lorenzo Markovics a fost, pentru o vreme, student la Facultatea de Sociologie şi Psihologie din Universitatea de Vest Timişoara. Din 2016 a studiat Psihologia, dar, conform unor apropiați, nu i-a plăcut, a renunțat și s-a înscris la o facultate a Universității din Oradea.

Potrivit informaţiilor disponibile pe contul său de Facebook, din 2018, Darius studia Kinetoterapia.

Prietenii săi îl descriu ca un tânăr liniştit şi având un singur viciu – narghileaua – de care nu se despărţea niciodată.

Familia, în șoc

Darius este nepotul lui Romi Neguș, fiind fiul surorii sale, Monica Markovics. Tatăl tânărului este Alexandru Balog, cunoscut drept Kali în lumea interlopă, condamnat ultima oară la 2 ani şi 6 luni de detenţie,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: