26 / 05 / 2024


A murit Costel Corduneanu. Intrelopului i se spunea „Stăpânul Moldovei” – BotosaniNews.ro

By redactia , in Actualitate , at 15/04/2024

A murit Costel Corduneanu, unul dintre interlopii cunoscuți ai României. Potrivit ultimelor informații, interlopul se afla internat într-un spital din Târgu Mureș, după ce a suferit o intervenție chirurgicală pe cord. Liderul clanului, unul dintre cei mai temuți interlopi, a murit în timpul unei operații pe cord, potrivit antena3.ro.
Intrelopului i se spunea „Stăpânul Moldovei” sau chiar „Ștefan cel Mare al Moldovei”. Costel Corduneanu a fost pus sub acuzare de mai multe ori de către procurori, executând și pedepse cu închisoarea.Cel mai recent a fost eliberat din penitenciar în septembrie 2020.
Este cunoscut în lumea interlopă, dar și în presă, drept liderul „Clanului Cordunenilor”, un grup format, în principal, din frații săi, dar și din apropiați ai acestora.
Procurorii au descoperit că gruparea condusă de Corduneanu avea o structură care comitea infracțiuni de corupție și funcționa „după reguli de tip al-Qaeda”, în care rolul fiecărui membru era clar conturat și limitat la propriul și, respectiv, următorul palier de acțiune.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *