20 / 06 / 2021


A murit copilașul de la Școala din Ploiești din cauza măștii obligatorii? O întrebare care ar trebui să frământe orice părinte. OMS NU recomandă masca nici măcar adulților în timpul orelor de Sport! De ce o impun Voiculescu și Cîmpeanu copiilor?

Un elev de clasa a doua, în vârstă de 9 ani, a leșinat marți în timp ce se afla la…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 17/02/2021

Un elev de clasa a doua, în vârstă de 9 ani, a leșinat marți în timp ce se afla la cursuri, la Școala „Sfânta Vineri” din Ploiești, fiind demarate manevre de resuscitare a acestuia de către asistenta medicală școlară, până la sosirea unui echipaj al SAJ. Copilul a fost transportat, în stop cardio-respitor, la Spitalul de Pediatrie Ploiești, unde au fost continuate manevrele de resuscitare, din păcate fără succes. Medicii au fost nevoiți să constate decesul și cauza lui: infarct. Infarct la 9 ani?

Un studiu al Universității germane Witten/Herdecke pe care îl semnalăm mai jos arată că masca poate declanșa elevilor, între multe altele, și pierderea cunoștinței, dureri abdominale, dureri de piept, înțepături de inimă și tahicardie!

Conform primelor date, copilașul a acuzat o durere în zona abdominală imediat după ora 11, la ora de religie, iar profesoara a mers rapid să ceară ajutorul cadrului medical de la cabinetul școlar. La revenire au sunat imediat la 112, pentru că micuțul era deja într-o stare de inconștiență.

ACTUALIZARE 17.02 / Ora 15.00. Potrivit unor surse apropiate familiei, informația că părinții copilului au avut cunoștință despre „un istoric medical cardiac” al elevului decedat ar fi FALSĂ. Părinții l-au dus la mai multe controale după un leșin pe un teren de fotbal dar medicii nu i-au descoperit nimic, conform surselor numite de ActiveNews.

Masca ucide?

Ce deducem? Atacul de cord a avut loc imediat după ora 11, la începutul orei de religie, ceea ce înseamnă că era a patra oră din program. Copilul stătuse cu masca obligatorie pe figură cel puțin 180 – 200 de minute. Se ridică o întrebare: a avut Sport în cele trei ore anterioare? Pentru că, după cum știm, impostorul incompetent Vlad Voiculescu, ministrul fraudulos al Sănătății, i-a impus lui Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, obligativitatea purtării măștii de către elevi până și la orele de Sport, ceea ce, după părerea noastră, poate fi o crimă.

Nici măcar în recreație nu pot să respire micuții elevi din clasele primare! Dacă mai și aleargă în pauze, ca orice copii, cum e?

Însăși Organizația Mondială a Sănătății îl contrazice pe ministrul pasibil de cercetare penală, prin recomandarea sa din iunie 2020 (ilustrație mai jos) în care afirmă că oamenii NU trebuie să poarte mască în timp ce fac exerciții,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: