23 / 06 / 2021


A început lupta USR cu PNL și întreaga Românie. Lider USR a cerut ca spitalele armatei să treacă la Voiculescu

11/04/202111/04/2021 Cimpoi Adrian armata, Florin Citu, Ionut Mosteanu, MAI, MApN, PNL, sie, SRI, usr, USR PLUS, Vlad Voiculescu Liderul USR,…

De redactia , in Actualitate , at 12/04/2021

11/04/202111/04/2021

Cimpoi Adrian

armata, Florin Citu, Ionut Mosteanu, MAI, MApN, PNL, sie, SRI, usr, USR PLUS, Vlad Voiculescu

Liderul USR, Ionuț Moșteanu, a declanșat un adevărat război în mediul online pentru a-și susține idolul, respectiv Vlad Voiculescu, șeful PLUS de la Sănătate. Moșteanu îl critică pe prim-ministrul Florin Cîțu și cere ca spitalele MaPN, SRI, SIE și MAI să treacă în subordinea ministerului Sănătății sub controlul lui Vlad Voiculescu.

„Prim ministrul a declarat în seara asta că fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii. Deși foarte multe spitale nu sunt în subordinea Ministerului. În spiritul reformei la care ne-am angajat împreună îi propun prim ministrului să demareze trecerea tuturor spitalelor în subordinea Ministerului Sănătății și să începem acest demers cu spitalele MAPN, SRI, SIE, MAI. Am auzit că acolo e mai mult loc, sunt mai bine dotate, e o atenție mai mare față de bolnavi. Nu trebuie să existe români ”speciali” în lupta cu boala. Haideți să facem asta! Și apoi continuăm cu celelalte, cu spitalele județene ”confiscate” de baronii locali.”, a scris Ionuț Moșteanu pe pagina lui de Facebook.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: