05 / 07 / 2022


A început asfaltarea inelului ocolitor al staţiunii Băile Felix. Cum se va circula la final (FOTO / VIDEO)

Constructorii au început asfaltarea inelului ocolitor al staţiunii Băile Felix în cadrul investiţiei europene de 4 milioane euro făcute în…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 08/07/2021

Constructorii au început asfaltarea inelului ocolitor al staţiunii Băile Felix în cadrul investiţiei europene de 4 milioane euro făcute în modernizarea staţiunii.

Se asfaltează pe tronsoane

Asfaltările au început marţi, iar miercuri au continuat pe tronsonul dinspre sediul Poliţiei de la intrarea în staţiune şi hotelul Termal. „Lucrările de asfaltare se vor desfăşura pe tronsoane pentru a deranja cât mai puţin turiştii veniţi în vacanţă şi activitatea hotelurilor şi pensiunilor din staţiune”, a declarat pentru BIHOREANUL primarul comunei Sânmartin, Cristian Laza.

Asfaltarea inelului ocolitor este programată să se încheie la începutul săptămânii viitoare. Primul tronson este delimitat de sediul Poliţiei şi hotelul Termal, următoarele urmând să fie cuprinse între hotelurile Termal, Lotus Therm şi Internaţional.

Se schimbă sensul de mers!

După finalizarea lucrărilor de asfaltare, traficul auto prin staţiune se va desfăşura în sens invers. „Hotărârea inversării sensului de mers a fost luată în urma unui studiu de trafic din care a rezultat că peste 70% dintre turişti intră în staţiune venind dinspre Oradea”, a spus Laza.

Astfel, începând de săptămâna viitoare, traficul auto prin staţiune se va face dinspre sediul Poliţiei către hotelurile Termal, Lotus Therm şi Internaţional.

Începând din intersecţia din centrul staţiunii, se va circula cu dublu sens spre zona centrală până în zona Club Art, pentru a permite aprovizionarea în bune condiţii a unităţilor comerciale.

De aici va exista o singură bandă, de-a lungul pietonalei, pe sensul de mers către sediul de Poliţie. În schimb, în sens opus, se va circula pe două benzi până la ieşirea din staţiune spre Beiuş din dreptul pensiunii Nicoleta.

Practic, de săptămâna viitoare, se va putea intra în stațiune atât dinspre Oradea, pe lângă sediul de Poliție,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: