02 / 02 / 2023


A FUGIT de acasă cu copilul din cauza bătăilor administrate de soțul alcoolic

Doi soți au ajuns în fața instanței din pricina geloziei excesive a bărbatului. Acesta și-a bătut soția de mai multe…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri Internațional , at 04/03/2021

Doi soți au ajuns în fața instanței din pricina geloziei excesive a bărbatului. Acesta și-a bătut soția de mai multe ori, însă, ultimul incident a făcut-o pe femeie să spună stop. Ce s-a întâmplat? Ei bine, după un program încărcat la muncă, femeia ajunsă acasă și-a găsit soțul sub influența băuturilor alcoolice. Acesta nu i-a dat pace, așa că a luat-o la bătaie cu pumnii și picioarele dar și cu… cheia de la butelie.

Violența în familie este din ce în ce mai des întâlnită, de la începutul anului 2021, fiind înregistrate zeci de cereri pentru emiteri de ordine de protecție. Cele mai multe cazuri sunt datorate consumului excesiv de alcool, a geloziei, fondate sau nu, sau alte probleme familiale. În cazul de față, Georgiana N., în calitate de reclamantă, a declarat instanței că motivul ce a determinat-o să procedeze la solicitarea unui ordin de protecție este reprezentat de violențele repetate ale soțului, Nicolae F.N., asupra sa, părțile fiind împreună din anul 2014.

Cum s-a ajuns în fața intanței

Ultimele acte de violență au avut loc în zilele de 21 și 22 februarie 2021. În data de 21.02.2021, Nicolae F.N. a amenințat-o pe femeie că dacă va întârzia chiar și un minut sau două acasă, de la serviciu, o va bate. Acesta era acasă, aflat sub influența băuturilor alcoolice și era împreună cu copilul. La momentul la care a ajuns acasă, femeia a încercat să evite discuțiile cu acesta și s-a retras în bucătărie unde s-a apucat de gătit. Conform mărturiei reclamantei, soțul a venit și a lovit-o cu un pix în braț, pix care în urma loviturii s-a spart și, totodată, ar fi prins-o și a lovit-o brutal cu pumnii și cu picioarele. După aceea, acesta ar fi început să dea cu pumnul în masă și să îi reproșeze că din cauza ei nu mai funcționează calculatorul,

 » sursa: www.replicaonline.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: