16 / 01 / 2022


A detronat „Despacito”: „Baby shark”, cel mai accesat video pe YouTube, cu peste 10 miliarde de vizualizări (VIDEO)

Videoclipul celebrului cântec pentru copii „Baby Shark” a devenit cel mai accesat conţinut video din istoria YouTube, depăşind 10 miliarde…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 14/01/2022

Videoclipul celebrului cântec pentru copii „Baby Shark” a devenit cel mai accesat conţinut video din istoria YouTube, depăşind 10 miliarde de vizualizări

Clipul a fost lansat în anul 2016 pe platformă şi a devenit viral rapid, fiind o piesă uşor de fredonat de copiii şi părinţii din toată lumea. Piesa a ajuns chiar şi în clasamentul muzical american Billboard Top100 în anul 2019.

Potrivit Libertatea.ro, melodia este produsă de compania sud-coreeană Pinkfong şi interpretată de cântăreaţa Hope Segoine în vârstă de 16 ani.

„Suntem încântaţi să anunţăm că «Baby Shark» a stabilit un nou record. A fost o călătorie considerabilă să vedem cum «Baby Shark» a conectat oameni din întreaga lume”, a declarat joi consilierul delegat al Pinkfong, Min Seok Kim, conform sursei citate.

Înainte de acest record, în 2 noiembrie 2021, „Baby shark” a devenit cel mai vizualizat videoclip din lume după ce a depăşit melodia „Despacito” interpretată de Luis Fonsi şi Dadde Yankee. Hit-ul a fost lansat pe YouTube la 12 ianuarie 2017 şi devenise ulterior cel mai vizionat, cu peste 7 miliarde de accesări.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: