26 / 05 / 2024


A avea copii ar trebui să fie principala misiune a femeilor, spune un senator al partidului de guvernământ din Italia – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 29/12/2023

„Prioritatea” tinerelor femei ar trebui să fie să procreeze, a declarat joi un senator din partidul de dreapta al premierului italian Giorgia Meloni.

Partidul Frații Italiei al lui Meloni are că prioritate creșterea natalității și promovarea familiei tradiționale, pe măsură ce respinge părinții de același sex.

„Mama îmi spunea mereu… trebuie să-ți amintești că ai ocazia să faci tot ce vrei, dar nu trebuie să uiți niciodată că prioritatea ta trebuie să fie să devii tu însăți mama”, a spus senatorul Lavinia Mennuni.

În cadrul unui talk-show la postul de televiziune La7, la care a participat și un arhiepiscop catolic, Mennuni a spus că instituțiile italiene și ale Vaticanului trebuie să facă din nou maternitatea „misto” și să încurajeze tinerii să se căsătorească devreme și să întemeieze familii.

„Este nevoie, să zicem o misiune, pentru că cred că este un lucru frumos, (pentru femei) să aducem pe lume copii care vor fi viitorii cetățeni, viitorii italieni”, a spus parlamentarul în vârstă de 47 de ani, care are ea însăși trei copii.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *