21 / 05 / 2022


69 de pesediști doljeni, tele-congres pe terasă pentru alegerea lui Ciolacu

– Posted on 22 August 2020Posted in: Politică, TOP Delegații social-democrați la congresul partidului s-au reunit azi, pe două terase…

De redactia , in Actualitate , at 26/08/2020

– Posted on 22 August 2020Posted in: Politică, TOP
Delegații social-democrați la congresul partidului s-au reunit azi, pe două terase amenajate la Hotel PArc, pentru a desemna noua conducere centrală, din care sunt așteptați să facă parte și doi reprezentanți ai filialei doljene.
„E un congres atipic, nu mai facem deplasarea la București, votăm aici, în condiții de distanțare socială, am fost nevoiți să ne împățim pe două terase pentru a respecta regulile, pentru că suntem cea mai numeroasă delegație dintre filialele partidului. Avem 69 de delegați, număr stabilit în funcție de performanțele electorale ale organizației, lucru pentru care le mulțumim craiovenilor și tuturor doljenilor. Cu cine votăm? E simplu, pentru că noi am adoptat și o rezoluție la nivelul filialei. Îl susținem pe Ciolacu, pentru că avem și doi colegi (Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda – nr) care candidează la posturi în conducerea centrală în echipa lui. Bineînțeles, fiecare delegat votează însă cum crede de cuviință. la momentul acesta nici nu știm dacă vom avea doi candidați la funcția de președinte la congres”, a declarat președintele PSD Dolj, Claudiu Manda.
„Votul se va desfăşura pe buletine normale, cu urnă de vot, cu comisie de numărare a voturilor. Buletinele de vot au venit de la Bucureşti, sunt sigilate, comisia le va deschide atunci când va începe votul, iar rezultatul va fi anunţat pe un portal, urmând ca buletinele şi procesul verbal să fie trimise apoi la Bucureşti“, a spus Cosmin Vasile, candidatul PSD la funcția de președinte al CJ Dolj.
 » Aflați mai multe detalii…

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: