19 / 06 / 2021


46 de rezidenți ai unui azil de bătrâni din Spania au murit după vaccinul anti covid. Autoritățile sanitare au oprit administrarea rapelului de la Pfizer

46 de rezidenți ai căminelor care au primit prima doză de la vaccinul Pfizer-BioNTech împotriva COVID-19 la începutul lunii ianuarie…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 16/02/2021

46 de rezidenți ai căminelor care au primit prima doză de la vaccinul Pfizer-BioNTech împotriva COVID-19 la începutul lunii ianuarie au murit, relatează presa spaniolă, preluată de Lifesitenews.

Personalul a raportat mai întâi un focar de coronavirus la Nuestra Señora del Rosario, o casă de bătrâni din provincia Cadiz, Andaluzia, în Spania, pe 12 ianuarie, în urma unei campanii de distribuire a vaccinurilor.

Ministerul locuințelor și familiilor a intervenit în unitatea privată care găzduiește peste 100 de rezidenți și unde presa locală informa din 4 februarie că28 din  cei 94 de rezidenți, precum și 12 membri ai personalului au fost testați pozitiv cu COVID-19.

La o altă casă de bătrâni din aceeași provincie din sud-vestul Spaniei, în Novo Sancti Petri, din Chiclani, 22 de rezidenți vârstnici au murit și 103 au fost infectați în urma campaniei de vaccinare.

În întreaga lume au fost raportate focare similare și decese în urma vaccinării:

  • 29 de vârstnici au murit în Norvegia la scurt timp după vaccinarea cu serul Pfizer.
  • 13 decese in rîndul celor 40 de rezidenți de la o casă de îngrijire medicală din Germania au fost considerate o „coincidență tragică”.
  • 10 decese ale unor pacienți germani la un centru de îngrijiri paliative, în câteva ore până la patru zile, de la vaccinarea COVID-19 au fost considerate o „coincidență”.
  • 22 din cei 72 de oameni din azilul de bătrâni din Basingstoke, Anglia, au murit în urma vaccinării.
  • 24 de vârstinici dintr-un azil de bătrâni din Syracuse, NY, au murit din cauza COVID-19 începând cu 9 ianuarie 2021, în ciuda faptului că au fost vaccinate din 22 decembrie 2020.
  • 7 adulți care locuiesc într-o casă de îngrijire din Saskatoon au fost testați pozitiv pentru coronavirus la o săptămână după ce rezidenții au fost vaccinați la Sherbrooke Community Center, potrivit CBC. Nu au existat cazuri pozitive în momentul vaccinării.
  • Șapte rezidenți dintr-o unitate de îngrijire din Montreal au dat rezultate pozitive pentru Covid-19 în termen de 28 de zile de la vaccinarea cu Pfizer, determinând provincia Quebec să amâne a doua doză de Pfizer.
  • Abercorn Care Home din Scoția, care a început vaccinările COVID-19 pe 14 decembrie 2020, a înregistrat un focar de virus până pe 10 ianuarie,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: