16 / 09 / 2021


40 de persoane au atacat cu artificii pe post de mortiere o secție de poliție dintr-o suburbie a Parisului

Aproximativ 40 de persoane au atacat, sâmbătă noapte, cu bare de metal şi artificii pe post de mortiere, o secţie…

De redactia , in Internațional , at 12/10/2020

Aproximativ 40 de persoane au atacat, sâmbătă noapte, cu bare de metal şi artificii pe post de mortiere, o secţie de poliţie dintr-o suburbie a Parisului, au anunţat duminică autorităţile, potrivit BFMTV.

Conducerea poliţiei din Paris a anunţat pe Twitter că „noaptea trecută a avut loc un atac violent asupra secţiei de poliţie din Champigny”.

„Niciun poliţist nu a fost rănit. Investigaţii în curs, pentru identificarea autorilor”.

Poliţia a publicat o înregistrare video în care poate fi observat cum artificiile ţintesc secţia de poliţie aflată la aproximativ 15 kilometri sud-est de centrul Parisului. Persoanele au încercat să pătrundă cu forţa în sediu, însă nu au reuşit. Au spart ferestrele şi au avariat mai multe maşini de poliţie. Nu au fost efectuate arestări.

Motivul atacului, al treilea comis asupra acestei secţii de poliţie în doi ani, nu este clar.

„A fost un atac organizat de vreo 40 de oameni care doreau să se lupte”, a spus primarul din Champigny, Laurent Jeanne, citează BFMTV. El a precizat că de mai multe zile se simte o tensiune, „un sentiment anti-poliţie”. „Nu am fost departe de un dezastru”, a adăugat.

VAL-DE-MARNE : Le commissariat de Champigny-sur-Marne a été attaqué cette nuit par des dizaines d’individus, à coups de barres de fer et de tirs de mortier d’artifice. Cinq véhicules ont été dégradés et des fenêtres brisées (Europe 1).pic.twitter.com/fcr8dT5XxP— Infos Françaises (@InfosFrancaises) October 11, 2020

Sursa: News.ro

Adrian Papahagi: atitudinea antiortodoxă a PNL și USR împinge electoratul spre PSDAdrian Papahagi critică atitudinea antiortodoxă a PNL și USR și acuză cele două partide că împinge electoratul spre PSD: „Ante scriptum: Citiți textul până la capăt, dacă tot țineți să comentați! Brutalitatea cu care a fost interzis, fără consultare cu Biserica,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: