19 / 06 / 2021


23 de echipe se alătură programului de accelerare Innovation Labs 2021 din Cluj și Timișoara

Weekendul trecut a marcat debutul programului Innovation Labs 2021 cu două Hackathoane on-line, desfășurate în paralel – în Cluj și…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri , at 09/03/2021

Weekendul trecut a marcat debutul programului Innovation Labs 2021 cu două Hackathoane on-line, desfășurate în paralel – în Cluj și Timișoara. În cadrul lor, 23 de echipe bazate pe inovații tehnice s-au calificat pentru programul de mentorat de 7 luni, organizat de Asociația Tech Lounge, Fundația Transylvania Institute of Technology, Asociația Calemis, EduHub și Cowork Timișoara cu sprijinul BRD– Groupe Société Générale, Atos, Orange, UiPath, Elrond, Microsoft, Carrefour, având Romanian – American Foundation ca partener strategic, și în colaborare cu Unitatea Executivă Pentru Finanțarea Învățământului Superior a Cercetării Dezvoltării și Inovării.

Săptămâna aceasta, pe 13 și 14 martie 2021, urmează alte două Hackathoane, care vor avea loc simultan în București și Sibiu, iar în 20 și 21 martie va avea loc Hackathonul din Iași. Înscrierea pentru acestea se poate face pe www.innovationlabs.ro/register până pe 11, respectiv 18 martie.

Innovation Labs este implementat alături de partenerii academici: Universitatea POLITEHNICA din București, Universitatea din București, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Universitatea „Babeș–Bolyai”, Universitatea Tehnică din Cluj–Napoca, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea Politehnica Timişoara și Universitatea de Vest din Timişoara.

Innovation Labs invită în continuare tineri din toate universitățile să se alăture programului în centrul Innovation Labs cel mai apropiat lor – profitând de organizarea în online a programului.

Cele două Hackathoane din Cluj și Timișoara au adunat 75 de echipe, formate din peste 190 de tineri cu proiecte curajoase, care își propun să aibă un impact pozitiv asupra mai multor sectoare de business prin soluțiile lor tehnologice. Start-up-urile prezente s-au aliniat cu una dintre verticalele de afaceri ale programului: Agriculture, Blockchain, Cybersecurity, Fintech, Health &

 » sursa:ziuadevest.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: