22 / 06 / 2024


1652 de zile de când Rareș Bogdan a promis că taie pensiile speciale | George Simion: „Și încă mai taie la ele” – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 27/10/2023

Discursul președintelui AUR, George Simion, la evenimentul de prezentare a candidaților AUR la Parlamentul European la Iași

„Am stat să ascult atent prezentarea candidaților noștri și cred că noi avem mai multe cadre universitare aici decât au toți ceilalți candidați care să fi trecut bacul. Avem cea mai bună listă pentru Parlamentul European. În schimb, știți ce trimit ei în Parlamentul European? Lista PNL-ului va fi deschisă de Rareș Bogdan. Stau și mă uit atent, pentru că a făcut niște declarații Rareș Bogdan despre AUR, stau și mă uit atent la ceas. Am făcut un calcul: sunt exact 1652 de zile de când Rareș Bogdan a promis că taie pensiile speciale. Și încă mai taie la ele.Fac un apel public la Rareș Bogdan: mergem împreună, umăr la umăr, în fiecare localitate din România, în orice comunitate din diaspora vrea el, merg împreună cu el și, mergând așa pe stradă, cred că o să își dea seama că are nevoie de bodyguard, cineva să îl apere pentru minciunile pe care le-a spus și pentru felul în care a păcălit românii în 2019. Asta este batjocură, este bătaie de joc la adresa românilor de 33 de ani.

Suntem aici la Iași, capitala istorică a României. Iașule, Iașule, mândră cetate, numele tău țara străbate!
Din păcate, doar numele poate străbate țara, pentru că nu avem autostrăzi, așa cum au promis în fiecare campanie electorală. E condamnată Moldova, pentru că și eu sunt moldovean, sunt fiu al Vrâncioaei. Moldova, din păcate, și la Vaslui, și la Iași, și la Botoșani, și la Suceava, și la mine în Vrancea, și în Bacău, și în Neamț, și în Galați este condamnată la sărăcie, este condamnată la subdezvoltare, este condamnată la batjocură din vina celor care au condus-o până acum. Și răspunsul nostru pentru cei care ne-au batjocorit, răspunsul nostru la bătaia de joc este: DE AJUNS! Celor care ne-au batjocorit aici și celor care ne-au dat bătaia de joc numită Schengen!

Mesajul nostru către Europa: nu suntem ruda săracă! Nu suntem cetățeni de mâna a doua. Cred că ne confundați. Este dreptul nostru să fim cetățeni egali cu toți ceilalți cetățeni europeni. Umilința Schengen pe care ne-ați dat-o voi o să fie plătită scump!

Mesajul nostru către Europa: cred că ne confundați – noi suntem români! Nu suntem conduși de Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și Klaus Werner Iohannis! Și, ca români, este datoria noastră să stăm alături de toți ceilalți români, fie că trăiesc azi la București, la Carei sau la Iași, fie că sunt la Cernăuți, la Chișinău, fie că sunt în Valea Timocului sau în Kazahstan, fie că sunt astăzi supuși la teroare în Fâșia Gaza.

 » Citeste mai mult

Comentarii