27 / 11 / 2021


12 ani de la moartea Regelui Pop: Michael Jackson „s-a temut că o să moară ca Elvis…Și a făcut-o”, potrivit fostei sale soții, Lisa Marie Presley

Michael Jackson i-a spus soției sale Lisa Marie Presley că îi este teamă că o să moară ca tatăl ei,…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 26/06/2021

Michael Jackson i-a spus soției sale Lisa Marie Presley că îi este teamă că o să moară ca tatăl ei, Elvis, relatează Daily Express.

Regele Pop a murit pe 25 iunie 2009. Medicul legist a găsit cantități mortale ale medicamentelor propofol și benzodiazepină în organismul său.

Pentru fosta sa soție moartea starului i-a trezit amintiri dureroase despre pierderea tatălui ei cu peste 30 de ani în urmă pe 16 august 1977.

Lisa Marie a descris paralele despre modul în care cei doi au trăit, oamenii cu care s-au înconjurat, consumul de droguri și maniera în care au murit.

Ea a vorbit despre durerea cauzată de faptul că nu l-a ascultat pe Michael când acesta i-a spus despre temerile sale că va muri ca Elvis.

Michael și Lisa Marie s-au căsătorit pe 26 mai 1994. În pofida faptului că și-au apărat constant căsnicia în fața speculațiilor privind homosexualitatea lui Jackson, mariajul lor s-a destrămat la scurt timp după și aceasta a depus cerere de divorț în 1996.

În mod extraordinar, după moartea lui Jackson Lisa Marie a dezvăluit că aceștia s-au întâlnit în secret timp de 4 ani pentru a discuta despre împăcare.

Ea era una dintre puținele persoane în care starul avea încredere și simțea că Lisa Marie înțelegea nivelul extrem de presiune cu care se confrunta din cauza faimei sale.

De cealaltă parte Lisa a relatat că simtea că l-ar fi putut „salva” când erau împreună și a recunoscut după moartea acestuia că se simte vinovată că nu a făcut mai multe pentru a-l ajuta într-o postare publică sinceră și dureroasă făcută la o zi după moartea lui Michael.

S-a temut că o să moară ca Elvis

„În timp ce stau aici copleșită de tristețe,

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: