15 / 10 / 2021


115 cazuri noi de Covid-19, confirmate în Bihor. O orădeancă a murit în ambulanţă 

Nu mai puţin de 115 cazuri noi de îmbolnăvire cu SARS-Cov-2 au fost identificate într-o singură zi în judeţul Bihor,…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 21/09/2021

Nu mai puţin de 115 cazuri noi de îmbolnăvire cu SARS-Cov-2 au fost identificate într-o singură zi în judeţul Bihor, potrivit unei informări transmise marţi dimineaţa de Prefectură şi DSP Bihor. De asemenea, s-au înregistrat încă 4 decese la persoane confirmate cu Covid-19, bilanţul negru ajungând la 1.597. O orădeancă a murit, luni, în ambulanţă, ea fiind infectată cu SARS-CoV-2, dar suferind şi de alte afecţiuni. 

Rată de pozitivare: 18,67%

Potrivit comunicatului celor două instituţii, în ultimele 24 de ore, au fost prelucrate 616 probe, dintre care 115 s-au dovedit a fi pozitive. Astfel, rata de pozitivare este foarte mare, de 18,67%. „Cazurile sunt de peste tot din judeţ”, a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, dr. Daniela Rahotă, directorul DSP Bihor, arătând că nu sunt focare doar în anumite localităţi, ci virusul este din nou răspândit. 

Cum în ultimele săptămâni, la fel ca în toată ţara, şi în Bihor infecţiile s-au răspândit rapid, numărul cazurilor active a ajuns marţi dimineaţa la 861. Dintre acestea, 401 sunt în municipiul reşedinţă de judeţ, Oradea. 

De la debutul pandemiei, în Bihor au fost înregistrate oficial 30.576, dintre care 28.118 au fost vindecate. 

A murit în ambulanţă

Marţi, 31 de persoane sunt internate în stare gravă pe secţiile ATI-Covid din spitalele orădene. 

Tot marţi, autorităţile au transmis un nou bilanţ al deceselor consemnate de la debutul pandemiei: 1.597. Asta înseamnă că de luni dimineaţa până marţi dimineaţa s-au mai înregistrat 4 decese la persoane infectate cu SARS-Cov-2. 

„Este vorba despre 3 persoane din Bihor şi o persoană din Arad, care au decedat în spitalele din Oradea, pe secţiile de ATI. Pe aceste secţii sunt internate în total 10 persoane aduse din alte judeţe”, a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: