01 / 08 / 2021


10.000 polițiști pe străzi în toata țara de 1 decembrie pentru vizarea respectării măsurilor de combatere a coronvirusului | .News

Poliția (sursă foto: Facebook) La nivel național, în perioada 29 – 2 decembrie, 10.000 de de poliţişti de ordine publică,…

De redactia , in Actualitate , at 28/11/2020

Poliția (sursă foto: Facebook)
La nivel național, în perioada 29 – 2 decembrie, 10.000 de de poliţişti de ordine publică, de la rutieră, de la investigaţii criminale, de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, de la transporturi, luptători de la acțiuni speciale și din cadrul altor structuri se vor afla în teren vor fi în medie pe zi în acțiune pentru a asigura menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru siguranța și fluența traficului rutier și verificarea respectării măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, anunță Poliția Română. 
„În perioada 28 noiembrie – 2 decembrie, Poliţia Română va acţiona pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru siguranța și fluența traficului rutier.
De asemenea, în toată țara, polițiștii vor acționa, împreună cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, pentru verificarea respectării măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
La nivel naţional, în medie, zilnic, aproximativ 10.000 de poliţişti de ordine publică, de la rutieră, de la investigaţii criminale, de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, de la transporturi, luptători de la acțiuni speciale și din cadrul altor structuri se vor afla în teren şi vor acționa în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.
În fiecare zi, polițiști rutieri vor acţiona pe principalele drumuri naționale și autostrăzi, pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului rutier.
Pentru prevenirea accidentelor de circulație și menținerea unei atitudinii prudente în trafic, polițiștii rutieri vor acționa, zilnic, cu aparate radar în întreaga țară, inclusiv cu dispozitivele TrueCam.
Structurile de poliţie transporturi vor asigura măsurile de ordine publică, în trenurile de călători, în staţii şi triaje de cale ferată, în aeroporturi, precum şi în porturile la Marea Neagră sau de pe Dunăre.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: